Skoči na glavno vsebino

V Vrtec Slovenske Konjice je v času uradnega vpisa prispelo več vlog, kot imamo prostih mest. Komisija za sprejem otrok v vrtec je na seji 10. 5. 2019 obravnavala 164 vlog, ki so prispele v času javnega vpisa novincev, to je do 31. 3. 2019.Komisija je na seji obravnavala tudi 12 vlog, ki so prispele po 31. 3. 2019 in jih točkovala ločeno.

Komisija je na podlagi doseženega števila točk na vlogah, ki so prispele pravočasno, glede na kriterije iz 11. člena Pravilnika o sprejemu otrok v vrtec oblikovala prednosti vrstni red tako, da je razvrstila vloge po doseženem številu točk, od najvišjega do najnižjega števila točk.

Komisija je na podlagi doseženega števila točk na vlogah, ki so prispele po uradnem vpisu, glede na kriterije iz 11. člena Pravilnika o sprejemu otrok v vrtec oblikovala evidenčni prednosti vrstni red tako, da je razvrstila vloge po doseženem številu točk, od najvišjega do najnižjega števila točk.

Vrtec je na podlagi prostih mest oblikoval seznam sprejetih otrok, čakalni seznam otrok ter evidenčni čakalni seznam otrok, ki je objavljen na spletni strani vrtca ter na oglasni deski uprave vrtca.

SEZNAM SPREJETIH OTROK

ČAKALNI SEZNAM 

 

 

Dostopnost